top of page
Schermafbeelding 2017-02-15 om 10.43.13.png
hangers en rekken.JPG

Hoe gaan we te werk?

KidsKast organiseert per seizoen een verkoop vanuit huis. Voorafgaand aan elke seizoen verkoop is inbreng van merkkleding mogelijk.

KidsKast neemt alleen mooie, weinig gedragen kleding in uit het duurdere segment. Alles moet schoon en niet beschadigd ingebracht worden, ervaring leert dat de echt mooie kleding ook goed verkoopt. Ook schoenen, laarzen, sportkleding, feestkleding en accessoires (bv. riemen, tasjes, maillots) zijn van harte welkom.

We hanteren vaste prijzen. Ons merkenoverzicht met bijbehorende prijzen vind je hier. Op de laatste verkoopdag geldt een korting van 20%, met uitzondering van alle lederwaren .

Als je kleding inbrengt, word je eenmalig ingeschreven in ons systeem. De door jou ingebrachte artikelen worden door ons op een later moment geselecteerd en krijgen een label met jouw klantnummer en bijbehorende prijs.

KidsKast regelt verder de promotie van de seizoen verkoop en zorgt voor een aantrekkelijke presentatie.  Alles wordt met zorg op maat uitgehangen en overzichtelijk gepresenteerd in onze gezellige ruimte. Er is een apart gedeelte voor meisjes- en jongenskleding en de mogelijkheid om te passen, want er kan niet worden geruild!

bottom of page